Monday, November 2, 2009

Teisipäev Türgis. 27.10.09



Kella 8 pidime minema kooli koos oma majutajatega. Enne linna ekskursiooni saime psiut aega veeta tundides.
Kella 9 aeg suundusime siis linna ekskursioonile. Esimese kohana külastasime Kahramanmarashi valitsust. Pärast seda külastasime kultuurimaja, kus toimusid erinevad workshopid. Me nägime kuidas hästi peenetikalisi mustreid linikutele tehti.

Samuti nägime kuidas kauneid pilte tehti.



Pärast mõnda aega kohtusime linnapeaga, kellega me hiljem ka pilti tegime (ainult eestlased). Vahepeal pakuti meile kommi, enne mida me oma käed odekaga puhtaks pidime tegema. Seejärel suundusime mägedesse, kus me nägime kuulsat Ceyhan`i silda.

Seejärel suundusime kohvikkusse, aga kuna vihma sadas tuli väike muudatus kohviku osas. Seega suundusime esimesse tee peale jäävasse söögikohta, kus saiad olid suurtes saiakastides, taldrikud olid mustad, aga söök oli hea :D!




Ja Jaak tegi seal oma tequila ringe. Viimane koht kus me käisime oli kalakasvatus. Pidime ka koobastesse minema, aga vihma tõttu jätsime selle ära. Õhtul läksime kõik koos kohvikusse jäätist sööma v.a Marje, kes käis rockkontsredil.

Turkey- Hatay (Antakya) from Merike Sikk on Vimeo.

Suured vabandused!

Väga-väga vabandan nende rebastepäeva piltide pärast. Tehniliste probleemide tõttu pole ma saanud neid veel üles laadida. Loodan, et kõik laabub sellenädala jooksul ning siis on olemas kõik kõige naljakamad rebased!